English

 

 

Portuguesa

 

 

sveriges flagga

 

Naar Madeira

ad

ad

 

 

 

Azoren Actief

Zeevissen, speleologie, klimmen, deltavliegen, abseilen en paardrijden, zomaar een aantal opwindende activiteiten die u op de Azoren kunt ondernemen.

paragliding surfing

Activiteiten op het water

Vissen (Big game sport fishing) groeit in populariteit dankzij wereldrecord vangsten van haai, tonijn en blauwe zwaardvissen. Zelfs kustvissen zal uw vishart harder doen kloppen wanneer er een grote vis aan de hengel hangt. 


Season - Big Game Fishing
Marlin (Blue, White, Spearfish, Wahoo and Dourado)- July to October
Tuna (Big Eye, Albacore, Yellow fin and Blue fin) - April to June
Shark (Mako, Blue, Hammerhead) - All Year

Season - Coastal Fishing
Barracuda, Bonito, Bluefish, Amberjack, Jack Creval, Mackerel - All Year


De kustwateren van de Azoren verstrekken de ideale voorwaarden om te zeilen, te surfen, te windsurfen of te waterskiën (het materiaal kan ter plaatse vaak gehuurd worden). Ook de dagtrips met de boot zijn leuk om te doen.

Bekijk surfgebieden 1
Bekijk surfgebieden 2

De Azoren zijn één van de beste duikplaatsen ter wereld.  Een grote kleurrijke verscheidenheid van onderwaterleven, inclusief vele unieke soorten flora, vissen en schaaldieren, zijn hier te vinden. Ook kunt u goed zwemmen op de Azoren (hoewel er niet veel geschikte stranden zijn), gezien de warme wateren langs de kust. Ook zijn er natuurlijke binnenlandse zwembaden, gevormd door vulkanische activiteit.  


Activiteiten in de lucht

Misschien is de beste manier om de unieke landschappen te bekijken een vliegtrip.  Ook deltavliegen en ultralight vliegen behoort tot de mogelijkheden. Op de eilanden Faial, Terceira, Santa Maria en São Miguel worden cursussen aangeboden. In augustus is er een internationale bijeenkomst van paragliders in Horta.  


Activiteiten op het land

De vulkanische oorsprong van de Azoren heeft geresulteerd in spectaculaire ravijnen, klippen, groene heuvels, grotten en lavavelden. De Azoren heeft dan ook veel te bieden voor wandelaars, golfers en liefhebbers van speleologie. Bezoek Terceira en ga met een gids door de Grutas Dos Balcões of de grotten van Agulhas. Of bezoek de grotten Algar do Montoso of Furna do Pico op Sao Jorge. In São Miguel of Terceira kan paardrijden ook een prettige manier om de eilanden te ontdekken.

Activiteiten Gids

 

 

 

 

 

 

Reisaanbod Azoren:
 
Advertenties Google:

© Azoresweb 2006