English

 

 

Portuguesa

 

 

sveriges flagga

 

Naar Madeira

ad

ad

 

 

 

Golfen op de Azoren

Er zijn enorme hoeveelheden weilanden en graslanden op de weelderige eilanden van de Azoren. Weilanden die van nature voorkomen en die een uitstekende ondergrond vormen om een partij golf te spelen. Op de Azoren is het spelen van golf een ervaring op zich met de overweldigende achtergronden, hellingen en schitterende uitzichten over de oceaan.

golf furnas clubhouse

Golfen op São Miguel

In São Miguel liggen de golfbanen Furnas en Batalha met ieder een verschillende moeilijkheidsgraad. De baan van Furnas (72 par) ligt tussen prachtige Japanse cederbomen. Het is een fijne baan in de natuurlijke omgeving nabij het beroemde Lagoa das Furnas. De baan is in 1939 ontworpen door de beroemde Schotse architect Mackenzie Ross.  In 1986, werden nog eens negen holes toegevoegd onder de supervisie van de Engelsman Cameron Powell. Dit ging echter niet ten koste van de originele kenmerken van de baan. De golfbaan ligt op ca. 40 minuten van Ponta Delgada. Ieder jaar wordt hier het belangrijkste internationale golftoernooi van de Azoren gehouden – de Azoren Sata Open – in samenwerking met de golfbaan Batalha. De brede fairways van Batalha bieden drie 9-holes rondes. 

FURNAS Golfbaan - Ilha de São Miguel / Açores
Achada das FURNAS
9675 FURNAS
Tel. : 296 584 341 - 296 584 651
Website

BATALHA Golfbaan - Ilha de São Miguel / Açores 
Rua do Bom Jesus
Aflitos
9545-234 FENAIS DA LUZ

Tel: +351 296 584 651
Website

terceira golf course

Terceira Golf

Met 18 holes en 72 par, ligt de Golfclub van Terceira in een gebied met een grote natuurlijke schoonheid. Hier komen zelfs de meest ervaren golfers aan hun trekken. De baan ligt ca. 350 meter boven zeeniveau en kent leuke hellingen, mooie lange bomen, zes kunstmatige meren en ravijnen. Het grote aantal bloemen, hoofdzakelijk azalea's en hortensia’s, draagt bij aan de schoonheid van de baan. Hole 18, par 3, wordt beschouwd als de moeilijkste hole vanwege de steile helling omringd door een meer. De Golfclub van Terceira heeft een driving-range, een afslagterrein, een putting green, een snackbar/een restaurant, een winkel en tennisbanen.

Clube de Golfe da Ilha Terceira - Ilha Terceira / Açores 
Fajãs da Agualva - Agualva, Apartado 15
9760 - 909 Praia da Vitória
Terceira Island- Azores
Website
E-mail : info@terceiragolf.com

Reisaanbod Azoren:
 
Advertenties Google:

© Azoresweb 2006